Start |  Tjänster |  Företaget |  Referenser |  Länkar |  Kontakt

Företaget

CAD Byrån är en av Sveriges ledande servicebyråer inom konstruktion av kretskortslayouter. Vi finns i Hallstahammar, 13 mil från Stockholm (E18 västerut).

CAD Byrån är ett stabilt layoutföretag i en i övrigt föränderlig bransch. Vi har varit registrerade sedan 1988, och vi erhöll redan 1997 AAA certifikat från Dun & Bradstreet, vilket reflekterar vår finansiella status och vårt långsiktiga agerande på marknaden. Vi är troligen den enda IPC CID+ certifierade servicebyrån i Sverige.

CAD Byrån är medlem i Företagarna och Den Norske Utleggerforening - ett norskt cad forum.

Logotyper

Vår styrka

Vi erbjuder tjänster hela vägen från cad av kretsschema, mönsterkortdesign till färdigt kretskort och kan anpassa dokumentationen efter Era behov och standarder.

Lång erfarenhet av kretskortscad kombinerat med det lilla företagets flexibilitet medför korta leveranstider och snabb respons vid uppdateringar, något som gjort oss mycket uppskattade i branschen.

Kretskortdesign ställer allt högre krav. På den tekniska sidan anser vi oss vara duktiga på att hantera EMC, impedansanpassningar, överhörning mm och vi har också utfört en hel del mönsterkortslayouter inom HF (3-4GHz), switchade nätaggregat och känsliga analoga applikationer.

Vi arbetar tillsammans med företag som har någon form av elektronikutveckling. Våra kunder återfinns över hela Norden, med tonvikt på Sverige och Mälardalen. Inget jobb är för litet för oss, vi har erfarenhet från såväl enmansföretag som Ericsson och ABB!

Vid behov arbetar vi ute hos kund i CadStar.

I de fall Ni själva har PCBCAD och ritar Er mönsterkortslayout ställer vi upp som ”second source” och hjälper till vid arbetstoppar.

Vårt gemensamma mål är alltid att den första layouten skall bli den enda.